top of page
DJI_0183-HDR_edited.jpg

Impressie van ons werk

We hebben al vele mooie projecten mogen realiseren. Zowel groenprojecten als ondersteuning met ons machinepark bij derden. Het is onze passie maatwerk op te leveren dat voldoet aan al uw kwaliteitseisen.

 

Om een indruk te krijgen van de werkzaamheden en opgeleverde projecten kunt u hier rechts door de foto's 'sliden'. De foto's tonen zich in willekeurige volgorde en is niet op volgorde van projecten.

 

Bent u opzoek naar enkele recensies om een beter beeld te krijgen wat klanten over Crapels Groen vertellen? Scroll dan naar onder voor enkele recensies.

Slide voor een impressie van ons werk

Anker 1
Naamloos-1_Tekengebied 1.jpg

Onze klanten aan het woord

Wij hadden een voor onszelf bijna onmogelijke opgave met onze tuin, een hellend vlak, vol met oude schuren, draad en rommel. Joep heeft ons geadviseerd en over de mogelijkheden die we met dit perceel hadden. Ook heeft hij ons het vertrouwen gegeven dat we met hem dit project tot een goed einde zouden brengen.

 

Na een week werk van Joep en collega’s was ons oerwoud omgetoverd tot een mooie weide waar we op het voorste deel kunnen tuinieren, een terras hebben met uitzicht en een mooie uitloop waar we sierplanten en gras hebben staan. De kosten waren geheel binnen de afspraken gebleven.

 

Joep is kundig, vriendelijk en blijft onder alle omstandigheden rustig en behulpzaam. Als er problemen zich voordoen heeft hij meestal meteen een aantal alternatieven die hij met ons heeft besproken en volledig volgens afspraak heeft opgeleverd. Voor volgende projecten zullen we Joep zeker opnieuw bellen want dit is zeer goed bevallen!

-

Erik van Kempen

bottom of page